UPDATE CORONA VIRUS:

MAMS Utrecht is tijdelijk gesloten i.v.m. de sluiting van de Hogeschool Utrecht, waarschijnlijk tot 1 juni 2020

MAMS Arnhem is open!, Weliswaar met (tijdelijke) strikte huisregels voor gasten, extra hygiëne maatregelen voor en door medewerkers, een beperkt assortiment, alles to-go, alleen (draadloos) pinnen of creditcard en heel veel passie, zijn we toch dagelijks van 9:00-19:00 geopend (zaterdag & zondag vanaf 10am). Zo kunnen onze gasten toch van hun dagelijkse koffie, thee, smoothie, muffin/ cookie, panini, en zelfgebakken taartje genieten. 

Wij doen dit graag voor onze gasten, maar vanzelfsprekend, onderstrepen wij het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven en contacten te vermijden. Zo lang het kan, mag en vooral verantwoord is, blijven we gasten blij maken met hun dagelijkse cappuccino.

Je kan ook via onze webshop, koffiebonen, thee, tumblers, french press etc bestellen om zelf thuis te kunnen genieten van MAMS coffee & more. Team MAMS Coffee B.V. wenst al onze gasten, onze toeleveranciers en collega (horeca) ondernemers alle sterkte in deze moeilijke tijd!

.          

 


Goed nieuws voor liefhebbers van fietsen en koffie! De Vuelta Fietshubs en MAMS Coffee slaan de handen ineen. MAMS Coffee zal het rondreizende fietsdorp voorzien van heerlijke koffie én lekkernijen.

MAMS Coffee

MAMS Coffee is een begrip in de Arnhemse binnenstad. Aan het Willemsplein genieten Arnhemmers sinds 2015 van de steengoede koffie. Sinds 2018 is er ook een succesvolle locatie op het complex van de Utrechtse hogeschool. In juni 2020 opent MAMS in de Utrecht-oost een derde vestiging.

Liefde voor fietsen

Dat MAMS graag betrokken is bij het rondreizende fietsdorp van de Vuelta Fietshub komt niet onverwacht. Er is een duidelijke link met sport, en met BMX-en in het bijzonder. MAMS ondersteunt meerdere topsporters, waaronder BMX-ers van de nationale selectie. Het is daarom niet verrassend dat er gekozen wordt voor een samenwerking met de Vuelta Fietshub, waar een BMX pumptrack van gerecycled plastic ligt.

rest van het artikel: https://vueltafietshub.nl/vuelta-fietshub-en-mams-coffee-slaan-handen-ineen/

 

 

MAMS nieuwe Mobile Coffee Unit >> reserveren voor een event?? >> mail naar info@mamscoffee.com

MAMS nieuwe locatie in Utrecht (Heidelberglaan 15, in de Hogeschool Utrecht)

   

via deze link een kleine impresse 

 

MAMS Coffee trotse sponsor van Top Badmintonster Selena Piek

     

Selena Piek Dutch Badminton Player signing sponsor contract with MAMS coffee

 .   

Artikel in de Gelderlander van 12 juni 2017

(Review MAMS coffee & more Arnhem, in English as well..)

 

Bodi Turner Australische BMX-er 

Gayle Mahulette Dutch Champion Badminton

Margriet Bergstra judo

© 2016 - 2020 MAMS coffee & more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel