Lancering MAMS op Too Good To Go!

MAMS Coffee Rotterdam is vanaf deze week te vinden op Too Good To Go! Met deze samenwerking zet MAMS een mooie stap naar minder verspil en kunnen we nu ook mensen blij maken met het lekkers dat aan het eind van de dag overblijft! Het betreft een echte verrassingsbox met een mix van allerlei MAMS heerlijkheden. 

Inmiddels vliegen de eerste boxen al over de toonbank, met veel enthousiaste reacties als gevolg. Neem eens een kijkje in de app van Too Good To Go en selecteer MAMS als favoriet om deze verrassingsbox als eerste te reserveren. Maar wees er snel bij, er worden maar een aantal boxen per dag verkocht!

 

 


Opening MAMS Nr.5 in Rotterdam!

Geweldig nieuws, ook in Rotterdam kun je nu genieten van het lekkers van MAMS coffee & more!

Met een mega terras en voldoende zitplaatsen binnen, is er aan ruimte geen gebrek in onze fantastische nieuwe store aan de Van Speykstraat in Rotterdam.

Benieuwd naar hoe de nieuwste MAMS vestiging er van binnen uit ziet? Klik hier voor meer informatie of kom eens gezellig op bezoek voor een heerlijk ontbijt met verse jus, lekkere lunch met een kop koffie of een punt van onze zelfgebakken taarten met een kopje MAMS thee.

Tot snel!

Team  MAMS Rotterdam

 


 

MAMS coffee & more in samenwerking met de Vuelta Fietshub

“Wij vinden het belangrijk dat je bij MAMS jezelf kan zijn en je je op je gemak voelt, terwijl je geniet van een heerlijke koffie of zelfgebakken taart. Elkaar ontmoeten, of je nu acht of tachtig bent. Pak je fiets en trek er samen op uit, met een bakkie, want dat hoort erbij! Benieuwd naar waar je onze koffie de komende tijd op een unieke plek kunt scoren? Check dan de agenda van de Vuelta Fietshub. Zie ik je daar?”

#VueltaFietshub #Hupnaardehub #MAMSCoffee #Vamos

zie hier de hele film >> https://vueltafietshub.nl/een-bakkie-hoort-erbij/

 


---NIEUW---  MAMS Coffee Cups >> (Biologisch afbreekbaar)

Zowel bij de MAMS vestigingen in Arnhem, Utrecht en Rotterdam te koop als online via de webshop.

 


MAMS Utrecht Hogeschool (Utrecht Science Park is sinds september 2021 weer op in Heidelberglaan 15 (HL15) Ma-vrij (8:00 uur tot 16:30 uur)

MAMS Arnhem is weer volledig open met ons volledige assortiment, tijdens de lock-down hebben we er een verdieping bij gehuurd, verbouwd, een trap geplaatst en zijn we meer dan 2 keer zo groot geworden. We accepteren geen cash betalingen, alleen (draadloos) pinnen of creditcard. We zijn dagelijks vanaf 8:00 uur geopend. Maandag tot en met woensdag (8:00 -19:00) donderdag & vrijdag (8:00 -20:00), zaterdag 9:00 - 20:00 & zondag vanaf 10:00 tot 18:00). 

Hopelijk kom je snel onze nieuwe uitgebreide verdieping bekijken, met niet alleen snelle wifi, overal stopcontacten, maar heel veel extra zitplaatsen om te kunnen relaxen (alleen of met vrienden), werken en studeren... 

Je kan ook via onze webshop, koffiebonen, Coffeecups, thee, wijn, merchandise en natuurlijk ook onze zelfgebakken taarten etc bestellen om zelf thuis te kunnen genieten van MAMS coffee & more. (taarten zijn wel online te bestellen, maar worden niet bezorgd, deze moeten worden afgehaald, vergeet niet een datum en tijdstip in de comments erbij te vermelden) 

 


MAMS 3e vestiging is per 1 juli 2020 geopend in Utrecht!!

MAMS Utrecht Sequoia >> Burgemeester Fockema Andreaeplein 1 in Utrecht

momenteel dinsdag - zaterdag open vanaf 8:30 - 17:00


 

MAMS nieuwe Mobile Coffee Unit >> reserveren voor een event?? >> mail naar info@mamscoffee.com

 


MAMS nieuwe locatie in Utrecht (Heidelberglaan 15, in de Hogeschool Utrecht)

   

via deze link een kleine impresse 

 


MAMS Coffee trotse sponsor van Top Badmintonster Selena Piek

     

Selena Piek Dutch Badminton Player signing sponsor contract with MAMS coffee

 


 .   

Artikel in de Gelderlander van 12 juni 2017

 


(Review MAMS coffee & more Arnhem, in English as well..)

Bodi Turner Australische BMX-er 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 MAMS coffee & more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel